Prezentacija Paškog karnevala u Rijeci

pag karneval rijeka sara tours

U subotu, 26. siječnja 2019. godine u Rijeci na Korzu održati će se prezentacija Paškog karnevala u sklopu Riječkog karnevala 2019. pod nazivom „Paški karneval u Riku“.

Paški karnevalisti krenut će u 17.00 sati od Delte preko Korza do Erste Banke i nazad do prostora ispred robnih kuća gdje će ih u ime domaćina pozdraviti meštar Toni, zaštitni znak Riječkog karnevala. Nakon toga prikazat će se program pod nazivom ''Štorija o paškon karnevalu'' u kojem će se zapjevati nakanat, članovi paškog KUD-a Družina otplesati će paški tanac i prikazati pučku dramu Paška Robinja, a na kraju će se izvesti Markovi Psalmi. U programu sudjeluju i članovi Gradske glazbe Pag koji će na kraju zasvirati nezaobilazno paško kolo.

Nakon programa na Korzu, od 20.00 sati u restoranu Kvarner u Lovranu održat će se maškarani tanci na kojima će vesele maškare zabavljati klapa Sol, birat će se najbolje maske i odigrati tombola.

Organizatori prezentacije Paškog karnevala u Rijeci su Turistička zajednica grada Paga, Turistička zajednica grada Rijeke i Udruga ''Stare užance otoka Paga'' iz Metajne, a pokrovitelji su Grad Pag i ''Jadran Galenski Laboratorij'' Rijeka.

Više na: http://tzgpag.hr/en/dobrodosli/novosti/241-prezentacija-pa%C5%A1kog-karnevala-u-rijeci.html

Prezentacija Paškog karnevala u Rijeci - QR Code Friendly

Are you looking for a special offer customized to you?

Contact us with confidence and we will create an offer for you to meet all your requirements. Sara Tours is always at your service.

Sent us inquiry