Prezentacija Paškog karnevala u Rijeci

pag karneval rijeka sara tours

U subotu, 26. siječnja 2019. godine u Rijeci na Korzu održati će se prezentacija Paškog karnevala u sklopu Riječkog karnevala 2019. pod nazivom „Paški karneval u Riku“.

Paški karnevalisti krenut će u 17.00 sati od Delte preko Korza do Erste Banke i nazad do prostora ispred robnih kuća gdje će ih u ime domaćina pozdraviti meštar Toni, zaštitni znak Riječkog karnevala. Nakon toga prikazat će se program pod nazivom ''Štorija o paškon karnevalu'' u kojem će se zapjevati nakanat, članovi paškog KUD-a Družina otplesati će paški tanac i prikazati pučku dramu Paška Robinja, a na kraju će se izvesti Markovi Psalmi. U programu sudjeluju i članovi Gradske glazbe Pag koji će na kraju zasvirati nezaobilazno paško kolo.

Nakon programa na Korzu, od 20.00 sati u restoranu Kvarner u Lovranu održat će se maškarani tanci na kojima će vesele maškare zabavljati klapa Sol, birat će se najbolje maske i odigrati tombola.

Organizatori prezentacije Paškog karnevala u Rijeci su Turistička zajednica grada Paga, Turistička zajednica grada Rijeke i Udruga ''Stare užance otoka Paga'' iz Metajne, a pokrovitelji su Grad Pag i ''Jadran Galenski Laboratorij'' Rijeka.

Više na: http://tzgpag.hr/en/dobrodosli/novosti/241-prezentacija-pa%C5%A1kog-karnevala-u-rijeci.html

Prezentacija Paškog karnevala u Rijeci - QR Code Friendly

Tražite posebnu ponudu prilagođenu vama?

Obratite nam se s povjerenjem te ćemo za Vas kreirati ponudu koja će zadovoljiti sve vaše zahtjeve. Sara Tours vama uvijek na usluzi.

Pošaljite upit